GR5 / 6AL-4VTitanium Šipke / šipke Za nokte na kostima

GR5 / 6AL-4VTitanium Šipke / šipke Za nokte na kostima

Naziv marke: DDTI
Poreklo: BaoJi Kina
Sertifikacija: ISO9001: 2008 ISO13485: 2003
Uslovi plaćanja: L / C, T / T, Western Union
Materijal: TC4 (GR5), gr2 / TA2
Product description

bang_gs.jpg

Interni implantacioni materijal

Trenutno postoje dve vrste unutrašnjih implantacionih materijala koji se uglavnom koriste u ortopediji:

a. implantat titanijumske legure;

b. Implantati od plemenitog čelika.

Najveći problem sa implantatima od legura nerđajućeg čelika jeste to što pacijenti ne mogu vršiti ispitivanja magnetne rezonance. Implantati od titana uglavnom nemaju efekta na ispitivanje magnetne rezonance. Sa stanovišta potrebe za daljim ispitivanjem magnetne rezonance, implantat u leguri od nehrđajućeg čelika mora biti izvaden, a implantati u titanijumskoj leguri nije potrebno izvaditi. Pored toga, unutrašnja fiksacija u bezbednosti tela je takođe problem!

Starost i fizičko stanje pacijenta: Starost i fizičko stanje pacijenta su veoma važni indikatori. Ako je pacijent mlađi i ima bolje fizičko stanje, potrebno je izvaditi unutrašnji implant. Ako je pacijent stariji i ima loše fizičko stanje, ne preporučuje se procena pacijentovog rizika od ponovne anestezije i operacije. Uzimanje ovako velikog rizika za uklanjanje implanta, posebno PFNA i drugih minimalno invazivnih operacija je još nepotrebnije!

Lokacija implantata: ljudsko telo ima višestruke kosti, sajtovi za ortopedsku hirurgiju su različiti, a unutrašnji implantati su takođe fiksirani na različite kosti i različite delove. Neke od kostiju oko kostiju su gusto prepletene. Anatomska struktura ljudskog tela je obično jasna kada se izvrši prva operacija. U slučaju razdvajanja i zaštite u skladu sa anatomskom strukturom tokom operacije, nervni sudovi uglavnom nisu oštećeni, ali kada se izvrši druga operacija. Ako se uzme unutrašnji implantat, anatomska struktura vaskularnog nerva se lako narušava zbog velike količine hiperplazije ožiljnog tkiva tela, a vrlo je lako oštećati tokom operacije. Zbog toga, ukoliko ne postoji posebna potreba, implantati u ovim područjima se ne preporučuju za uklanjanje, uključujući prelome karlice, acetabularne prelome, prelome cervikalne kičme itd.!

17 金相 .jpg

17 力学 性能 .jpg


Ako ste zainteresovani za naše proizvode i želite više da saznate, molimo Vas da nam pošaljete e-mail: export@bjddt.com

Baoji DingDing Titanium Product Co., Ltd

No.67 Daqing Road, Baoji, Shaanxi, Kina

Tel: 86-917-3412107

Faks: 86-917-3414107

E-mail: export@bjddt.com

Skype: jiudingtai

Wechat / Whatsapp : 18392759938

QQ : 3409539635

Web: www.bjddt.com


Hot Tags: gr5 / 6al-4vtitanium šipke / šipke za nokte koštane srži, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, kompanija, proizvodi
Srodni proizvodi
Upit

Autorsko pravo © Baoji Dingding Titanium Products Co., LtdTelefon: +86-917-3412107