Nikl Titanium Aluminijski Oblik Memorija Aluminijski Wire Dobavljači

Nikl Titanium Aluminijski Oblik Memorija Aluminijski Wire Dobavljači

Naziv marke: DDTI
Poreklo: BaoJi Kina
Sertifikacija: ISO9001: 2008 ISO13485: 2003
Uslovi plaćanja: L / C, T / T, Western Union
specifikacija: prečnik0.05-3mm,
Površina: crna žica, bijela žica
Product description

Uvođenje legure nikla-titana


Niklov titan, poznat i pod nazivom Nitinol (deo legure memorije oblika), je metal legure nikla i titana, gde su dva elementa prisutna u približno jednakim atomskim procentima npr. Nitinol 55, Nitinol 60.

Nitinolove legure pokazuju dve blisko povezane i jedinstvene osobine: efekat memorije oblika (MSP) i superelastičnost (SE, takođe nazvana pseudoelastičnost, PE). Oblik memorije je sposobnost nitinola da se podvrgne deformaciji na jednoj temperaturi, a onda se oporavi svoj izvorni, neformalni oblik nakon zagrevanja iznad svoje "temperature transformacije". Superelastičnost se javlja u uskom temperaturnom opsegu iznad temperature transformacije; u ovom slučaju nije neophodno zagrevanje kako bi se nevezani oblik oporavio, a materijal pokazuje ogromnu elastičnost, nekih 10-30 puta više od običnog metala.


Karakteristike legure nikla-titana


1. Oblikovanje karakteristika memorije: s obzirom na to da je metolografska faza metala i metilografska metastaza metilografske legure nikl-titan legure i austenitne metalurgije reverzibilna po temperaturi prelaska, metalografska promena je reverzibilna, pa je tako naziv "memorija oblika", temperaturni opseg od oko -20 C do + 110.

2. Superelastičnost: Karakteristike superelasticnosti i oblika memorije su nerazdvojive. Zbog memorije oblika, nakon deformacije, spoljna sila se može vratiti da se vrati u stanje pre deformacije.


Specifikacija


specifikacija: prečnik0.05-3mm,

Površina: crna žica, bijela žica

1.jpg 钛 线


Nanošenje legure nikl-tit aniona


 Nitinol žica se izvodi u oprugu za kontrolu protoka u termičkom ventilu koji se koristi i kao temperatura senzora i aktuatora.

 Nitinol je visoko biokompatibilan i pogodan za ortopedske implante. Zbog jedinstvenih svojstava Nitinola, njihova velika potražnja je za minimalno invazivne medicinske uređaje. Nitinolne cijevi se obično koriste za katere, stente, iglice i superelastičnost.

 Rekonstrukcija patologije tankog creva u materijalima i opremi koja se koristi u kolorektalnoj hirurgiji.

 Razvoj nikl-titanove legure Franz Freudenthal za patent ductus arteriosus, zaobilazeći opstruirane krvne sudove i pluća nisu u bebi nakon rođenja.

 Ortodontska upotreba u zubnim materijalima za povezivanje zagrada i žica. Kada SMA žica bude postavljena oko usta, temperatura se povećava na telesnu temperaturu. Ovo uzrokuje smanjenje nitinola do prvobitnog oblika, primenom konstantne sile za pomicanje zuba. Ove SMA žice se ne trebaju povući, jer se mogu koristiti i kao pokretne zube i konvencionalne žice od nehrđajućeg čelika zbog drugih žica. Alternativno, procedura korijenskog kanala može se koristiti u Nitinol Dental Endodontics, gdje se Nitinol koristi za dokumentaciju za čišćenje i obnavljanje korijenskih kanala. Zahvaljujući visokoj otpornosti na zamor i fleksibilnosti, Nitinol, koji u velikoj mjeri smanjuje tretman endodontskog kanala kanala koji može oštetiti unutrašnjost zuba, poboljšava sigurnost pacijenta.

 Još jedna važna primena je preklapanje stentova Nitinol u medicini: stent se može ubaciti u arteriju ili venu, kao što je stent za zagrevanje tela, a stent se vraća u svoj izvorni prošireni oblik kako bi se uklonio ograničavajući plašt; onda se postavlja arterija ili vena stenta. Stent pomaže da se poboljša protok krvi. Takođe se koristi umesto šavne nitinolne žice koja se može tkati kroz dve strukture, a zatim se pretvara u svoj unapred oblikovani oblik, gdje struktura treba držati na mestu.

Slično tome, složene tkane strukture, mikroskopski tanki nitinol filamenti mogu se koristiti za neurovaskularne intervencije kao što je tromboliza kapi, embolizacija i intrakranijalna angioplastika.

 Nedavno primenjena žica Nitinol se koristi u ženskoj kontracepciji, posebno u IUD.


 Različite primene koje se nalaze u superelastičnim legerima nikla-titana u civilnim strukturama kao što su mostovi i zgrade. Jedna takva aplikacija je Smart Reinforced Concrete (IRC), koji sadrži Ni-Ti žice ugrađene u beton. Ove žice mogu osetiti pukotine i ugovore kako bi zarastali makroskopsku veličinu pukotine.

Druga aplikacija je prirodna frekvencija aktivne tuning strukture pomoću žice Nitinol za suprimiranje vibracija

 okviri očiju, mehanički sat clockwork, varijabilni otpornici, uvlačne antene za tehnologiju mobilnih telefona ili mikrofonske boom zbog svoje visoko fleksibilne memorije i mehaničkih svojstava. Takođe se može koristiti kao vodič za pozicioniranje i obeležavanje tumora dojke, što može biti preciznije nakon operacije. Zbog velikog kapaciteta prigušivanja, Superelastic Nitinol, može se koristiti i kao insert za golf klub. Nikl-titan se može koristiti za izradu grudnjaka za otvaranje grudi. U nekim uređajima za aktiviranje savijanja.


Kontaktiraj nas


BJDDT Može da obezbedi visokokvalitetne titanijum, molibden, nikal, volfram, cirkonijum, tantal i ostale metalne ploče / limove, šipke / šipke, cevi / cevi, žicu, takođe isporučuju ititanium proizvode, delove za obradu titana i titansku opremu. Kupci širom Sjedinjenih Država, Indije, Rusije, Nemačke, Japana, Južne Koreje i drugih zemalja sa titanom. Dobrodošli u svoj upit i kupite.


Kelly Gao

Baoji DingDing Titanium Product Co., Ltd

No.67 Daqing Road, Baoji, Shaanxi, Kina

Tel: 86-917-3412107

Faks: 86-917-3414107

Web: www.bjddt.com

E-mail: export@bjddt.com

Skype: jiudingtai

Wechat / Whatsapp: 18392759938

QQ: 3409539635


Dingding Titanium je jedan od vodećih proizvođača i dobavljaca sirovih sirovina u državi Titanium, opremljen proizvodnom fabrikom i kompanijom za snabdijevanje aluminijumskih legura u obliku legure titana legure nikla, dobrodosli na uvoz dobrih proizvoda od nas.
Hot Tags: proizvođači, proizvođači, dobavljači, fabrika, kompanija, proizvodi
Srodni proizvodi
Upit

Autorsko pravo © Baoji Dingding Titanium Products Co., LtdTelefon: +86-917-3412107