Titanium i Titanium legura za kovanje Dobavljači fabrike

Titanium i Titanium legura za kovanje Dobavljači fabrike

1) Naziv marke: DDTI
2) Porijeklo: BaoJi Kina
3) Sertifikacija: ISO9001: 2008 ISO13485: 2003
4) Uslovi plaćanja: L / C, T / T, Western Union
5) Materijali: Gr1, Gr2, Gr5 (Ti-6Al-4v), Gr6, Gr7, Gr12, Gr9, TC6, TC11, TC18 itd.
6) Specifikacije: Φ200-3000m (može se kovati 10 tona).
7) Zahtjevi toplotnog tretmana: toplotni tretman prema crtežima.
8) oprema za ispitivanje: mikrometar spoljnog prečnika, merač merenja unutrašnjeg prečnika, ispitivač tvrdoće, UT ultrazvučni detektor itd.
Product description

U poslednjih nekoliko godina, legure titana brzo su se razvile u novu vrstu ključnih strukturnih materijala sa jakom vitalnošću zbog njihove visoke specifične čvrstoće, odlične otpornosti na koroziju i dobre biokompatibilnosti. Oni se široko koriste u vazduhoplovstvu, vojnoj industriji i nafti. Hemijska i medicinska i ostala polja. Iz perspektive razvoja industrijske vrednosti i životnog vijeka, on je drugi samo za gvožđe i aluminijum i poznat je kao rastući "treći metal". Zbog poteškoće hladnih deformacija legura titana, kada se koriste poluproizvodi ili gotovi proizvodi od titana i legura titana, često je neophodno prvo deformirati titanove ingote u različite praznine i kovanje pomoću toplog rada, a kovanje obrada je najčešće korišćena sredstva. . Pored toga, sistem toplotne obrade legura titana ne igra odlučujuću ulogu u njenoj organizaciji. Zbog toga, proces kovanja ne može samo da otvara grede blizu gotovog proizvoda u obliku i veličini, već takođe ima važnu ulogu u poboljšanju strukture legura titana i poboljšanju njegovih performansi.


769194589786576057_ 副本


timg_ 副本 .jpg


1) Materijali: Gr1, Gr2, Gr5 (Ti-6Al-4v), Gr6, Gr7, Gr12, Gr9, TC6, TC11, TC18 itd.

2) Specifikacije: Φ200-3000m (može se kovati 10 tona).

3) Zahtjevi toplotnog tretmana: toplotni tretman prema crtežima.

4) oprema za ispitivanje: mikrometar spoljnog prečnika, merač merenja unutrašnjeg prečnika, ispitivač tvrdoće, UT ultrazvučni detektor itd.

5) Veličina: Specijalni dizajn je dostupan za izbor, u skladu sa potrebama kupca. Dostupna je tačnost mjerenja i završna površina.

6) Inspekcija: inspekcija treće strane. Svi predmeti se pregledaju i testiraju i isporučuju kako bi osigurali proizvode najvišeg kvaliteta koji će služiti korisnicima.

7) Vrijeme isporuke: 10 dana.

8) Pakovanje: 8) Pakovanje: drvena kutija (prema zahtevima kupca).

Ako ste zainteresovani za naše proizvode i želite više da znate, molimo Vas da nam pošaljete e-mail: export@bjddt.com


Dingding Titanium je jedan od vodećih proizvođača i dobavljaca sirovih sirovina u Tajvanu, opremljen proizvodnom fabrikom i kompanijom za proizvodnju fabrika i kovanog furnira iz titana i titana, dobrodosli na uvoz dobrih proizvoda od nas.
Hot Tags: dobavljači fabrike kovanja od titana i titana, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, kompanija, proizvodi
Srodni proizvodi
Upit

Autorsko pravo © Baoji Dingding Titanium Products Co., LtdTelefon: +86-917-3412107