Titanium dijelovi za obradu, proizvođači u obliku delova u obliku

Titanium dijelovi za obradu, proizvođači u obliku delova u obliku

Naziv marke: DDTI
Poreklo: BaoJi Kina
Sertifikacija: ISO9001: 2008 ISO13485: 2003
Uslovi plaćanja: L / C, T / T, Western Union
Materijal: TA2, TC4, TC6, TC11, TC18, Gr1, Gr2, Gr3, Gr5, Gr7, Gr9, Gr12
Product description

Baoji Dingding Titanium Products Co., Ltd. je profesionalni proizvođač koji svojim kupcima isporučuje titanove proizvode, štapove, cijevi, žice i druge sirovine, a takođe obavlja i usluge prilagođavanja za dijelove i pričvršćivače specijalnog oblika. Osnovana 2007. godine, kompanija se nalazi u Industrijskom parku Gaojiaya, Gaoxin Distriktu, Baoji City na Starom putu svile. Glavni proizvodi su: titanijumska legura titanijum legure, titanijumska legura, uglavnom korištena u nafti, medicinska. U oblasti vazduhoplovstva i sl. Takođe se bavi i standardnim titanijumskim delovima, delovima u obliku titana, delovima za obradu titana, titanijumskim vijcima, titanijumskim vijcima, titanijumskim maticama, titanijumskim ravnim jastučićima, noktima od titanijum cigareta, titanijumskim ležajevima i drugim uslugama. Da biste mapirali sve vrste delova specijalnog oblika, nestandardni delovi su dobrodošli da se raspituju.

initpintu123.jpgMaterijal: TA2, TC4, TC6, TC11, TC18, Gr1, Gr2, Gr3, Gr5, Gr7, Gr9, Gr12

(pružiti dokaz o pregledu materijala)


Standardi implementacije: nacionalni standard, nemački standard, američki standard (može se prilagoditi)


Primjena:

1 štapovi legura legura, ploče, cevi, žice itd. Se široko koriste u medicinskim ortopedskim implantatima, naftnoj opremi, avijaciji i drugim poljima.

2. Proizvodi delova za proizvodnju legura legura se takođe široko koriste u opremi hemijske mehanizacije, modifikaciji automobila, modifikaciji motora i drugim poljima pričvršćivača.


Naša prednost

Kompanija se prvo pridržava principa kvaliteta. Svi proizvodi su izrađeni od visokokvalitetnog spužva titana kao sirovine. Tehnologija obrade strogo je u skladu sa GB / T. Proizvodi kompanije su prošli sertifikat sistema menadžmenta kvalitetom ISO9001: 2008 i ISO 13485: 2003, i pružaju Baoti eksperimentalni centar. Ili autoritativni izveštaj o ispitivanju od strane treće strane, kao što je Institut za neprofesionalne metale u sjeverozapadu. Da kupite ostatak uveren, bez brige. Naša servisna usluga je savršena, i svi problemi u kvalitetu su garantovani da budu potpuno refundirani i snosi gubitak kupaca.

Naša kompanija posvećena je integritetu, zadržava svoju reputaciju, uvek insistira na kvalitetu, prvi, klijentu i uvek garantuje da naši proizvodi mogu zadovoljiti zahteve kupaca naših kupaca. Osvojite poverenje i priznanje naših kupaca. Proizvodi kompanije su izvezeni u Sjedinjene Države, Rusiju, Nemačku, Japan, Vijetnam, Južnu Koreju i druge zemlje i regione.


Kontakt


Kelly Gao

Baoji DingDing Titanium Product Co., Ltd

No.67 Daqing Road, Baoji, Shaanxi, Kina

Tel: 86-917-3412107

Faks: 86-917-3414107

Web: www.bjddt.com

E-mail: export@bjddt.com

Skype: jiudingtai

Wechat / Whatsapp: 18392759938

QQ: 3409539635Hot Tags: dijelovi za obradu titana, proizvođači fabričkih delova u fabrici, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, kompanija, proizvodi
Srodni proizvodi
Upit

Autorsko pravo © Baoji Dingding Titanium Products Co., LtdTelefon: +86-917-3412107