Titanium i Titanium Legura Stamping Delovi Proizvođači Dobavljači

Titanium i Titanium Legura Stamping Delovi Proizvođači Dobavljači

Naziv marke: DDTI
Poreklo: BaoJi Kina
Sertifikacija: ISO9001: 2008 ISO13485: 2003
Uslovi plaćanja: L / C, T / T, Western Union
Materijal: TC4 (GR5), gr1 / TA1, gr2 / TA2, gr3 / TA3, TC4ELI / gr23
Tehnika: štancanje / štancanje / presovanje
Snabdevanje sposobnosti: 10000pcs na usta
Product description

Opis

Obrada štampe delova je tehnologija proizvodnje delova proizvoda sa određenim oblikom, veličinom i performansama pomoću moći konvencionalne ili specijalne opreme za štancanje, koja direktno deformira i deformira ploču u kalupu. Listovi, kalupi i oprema su tri elementa pečenja. Štampanje je metoda hladne deformacije metala. Zbog toga se zove hladno stampanje ili štancanje listova, koje se nazivaju: štancanje. To je jedna od glavnih metoda prerade plastike od metala (ili obrade tlaka), a takođe je i deo tehnologije inžinjerske tehnike.


materijal od titanskih dijelova za štancanje

Američki standard: GR1, GR2, GR5

GB: TA1, TA2, TC4


Specifikacija i oblik titanijuma

Titanium dijelovi za štancanje su nestandardni dijelovi, specifikacije se generalno proizvode prema uzorku kupca, a različite specifikacije mogu se proizvesti prema crtežima kupca.


u = 2104373422,885945068 & fm = 27 & gp = 0_ 副本timg_ 副本 .jpg


Štampanje pločica od titana. Tehnologija obrade i klasifikacija

Obrada i proizvodnja titanskih dijelova za stampanje Titanium dijelovi za stampanje uglavnom se klasifikuju prema procesu i mogu se podijeliti u dvije glavne kategorije: postupak razdvajanja i proces kalupa. Proces razdvajanja se naziva i probijanje, a njegova svrha je da odvoji dijelove za štancanje sa liste duž određene galerije točkova, a kolega garantuje zahteve kvaliteta za odvojene odeljke. Svrha procesa formiranja je da plastično deformišu list bez rušenja slepe kako bi se napravio radni predmet željenog oblika i veličine. U stvarnoj proizvodnji, često je slučaj da se višestruki proces integrira u jedan radni predmet. Blanjanje, savijanje, sečenje, crtanje, izbuljivanje, centrifugiranje i korekcija su nekoliko glavnih procesa štampe.


Zahtjevi za izbor materijala i utjecaj materijala

Površinska i unutrašnja svojstva titanijuma za štancanje titanijuma štampe imaju veliki uticaj na kvalitet pečenih proizvoda. Debljina materijala za štancanje je precizna i ravnomerna; površina je glatka, besprekorna, besprijekorna, bez ogrebotina, bez pukotina, itd .; jedinstvena snaga prinosa, nema očigledne smernice; visoka uniformna istezanja; odnos niske prinosa; niska radna otvrdnjavanja.


Polje primene titanskih dijelova za štampanje

Štampanje uglavnom nema oštricu čipova, manju potrošnju materijala i nema potrebe za drugom opremom za grejanje, tako da je postupak za uštedu energije koji štedi materijal, a troškovi dijelova štampe su mali. Zbog superiornosti pečata, obrada štampe se široko koristi u različitim oblastima nacionalne ekonomije. Na primjer, u oblastima vazduhoplovstva, vazduhoplovstva, vojske, mašina, poljoprivredne mehanizacije, građevine, elektronike, informacija, željeznica, pošte i telekomunikacija, transporta, hemikalija, medicinskih uređaja, kućanskih električnih uređaja i laka industrija, postoje dijelovi za štancanje titana.


Ako ste zainteresovani za naše proizvode i želite više da znate, molimo Vas da nam pošaljete e-mail: export@bjddt.com


Dingding Titanium je jedan od vodećih proizvođača i dobavljača proizvoda iz Kine Titanium, opremljen proizvodnim titanijumskim i titanijskim legurama za proizvodnju dijelova proizvođača fabrika i tvrtki, dobrodosli na uvoz dobrih proizvoda od nas.
Hot Tags: titanium i titan legure proizvođača dijelova proizvođača, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, kompanija, proizvodi
Srodni proizvodi
Upit

Autorsko pravo © Baoji Dingding Titanium Products Co., LtdTelefon: +86-917-3412107