Dijelovi za obradu titana, u obliku posebne dijelove proizvođača opskrbe

Dijelovi za obradu titana, u obliku posebne dijelove proizvođača opskrbe

Potpuno novo ugled: DDTI
Porijeklo: BaoJi Kina
Certifikata: ISO13485:2003 iso9001: 2008
Uvjeti plaćanja: L/c, T/T, Western Uniona
Materijal: TC4 (GR5) 、gr1/TA1、gr2/TA2、gr3/TA3、TC4ELI/gr23
Product description

Titan je visoke snage, niske gustoće, i otpornost na koroziju je doveo do industrije kao što su zrakoplovnu, kemijskih, petrokemijskih, nafta i plin, električne energije, za desalinizaciju morske vode i općenito različitim Titan dodaci koriste u prošlosti 40 godine, u kombinaciji inženjerstva i biomedicinskih. To se više ne smatra novi metal ili neobično za svemirske aplikacije, ali pod uvjetom da dizajn inženjeri kao visokih performansi materijala. Titan je novi metal. To je naširoko koristi u industrijske proizvodnje kao što su zrakoplovstva, zrakoplovnu, kemijski, nafte, Metalurgija, Lake industrije, električne energije, desalinizacija, brod i dnevni život oprema zbog svojih izvanrednih karakteristika. Za moderne metal.

 

Titan dijelovima, u obliku dijelova

 

Razred: TA1 TA2, TC4, GR1, GR2, GR5

 

Karakteristike: niska gustoća i Jake korozije.

 

Prema zahtjevima kupca, možemo proizvesti Titan obradu dijelovi, dijelovi za obradu legura titana, Titan standardnih dijelova, Titan nestandardnih dijelova, i crteži i materijala obrade.

308236241464329975.jpg371211030651341195.jpg

Obrada namjera: kemijske opreme medicinski pribor, pribor kućanskih aparata, fotografsku opremu, automobil i motocikl pribor, elektronika tvornica, prah, optoelektronička tehnologija, garnitura pribora, prehrambenom strojeva i druge nestandardne precizni CNC obrade proizvodi. Naša tvrtka ima jak tehničke snage, a postoje mnoge tehničare koji imaju jedinstven uvid u tehnologiju obrade.

 

Dobrodošli na e-poštu:Export@bjddt.com

Dingding Titan je jedan od vodećih Kina Titan sirovina proizvođača i dobavljača, opremljen produktivni Titan obradu dijelova, posebno u obliku dijelova proizvođača dobavljanje tvornica i tvrtki, dobrodošli na uvoziti dobrih proizvoda.
Hot Tags: Titan obrada nabava rezervnih dijelova, u obliku posebne dijelove proizvođača, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, tvrtka, proizvoda
Srodni proizvodi
Upit

Autorsko pravo © Baoji Dingding Titanium Products Co., LtdTelefon: +86-917-3412107